Recensies Displex Touch Blister

Recensies over Displex Touch Blister

Displex Touch Screen Sealer reinigt en verzorgt, reduceert fijne krassen en voorkomt opbouw van vuil en stof. Voor alle touchscreens.

Displex Touch Blister

Perfecte snelle levering van een uitstekend product

Displex Touch Blister

Heb dit uitstekende product perfect en snel in huis gekregen en ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is heel netjes

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

20 maart 2019 by

Ja

Displex Touch Blister

Goed service

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

10 november 2016 by

super

Displex Touch Blister

Ik had een krasje op mijn Pebble Time Steel. Met dit product heb ik die kras eindelijk weg gekregen. De bestelling liep ook heel vlot

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

30 september 2016 by

Betrokken en behulpzaam

Displex Touch Blister

Ik kan enkel mijn mening geven over het contact wat ik gehad heb, daar ik het product zelf nog niet heb kunnen proberen. Ik had een aantal vragen over welke producten ik wel/niet kon gebruiken op het display van mijn motor. Ik kreeg het gevoel dat men erg betrokken was bij mijn probleem, en dat men echt bereid was om de beste oplossing te zoeken. Je bent bij dit bedrijf zeker geen nummer, je wordt echt persoonlijk behandeld.

Beoordeling: 9.9 van maximaal 10.

14 september 2016 by

Recensies over Displex Touch Blister

Displex Touch Screen Sealer reinigt en verzorgt, reduceert fijne krassen en voorkomt opbouw van vuil en stof. Voor alle touchscreens.

Displex Touch Blister

Reflectielaag verwijderd

Displex Touch Blister

De vorige eigenaar van mijn auto had het scherm van het nav-systeem verkeerd schoongemaakt. Daardoor was de refelectielaag aangetast en het scherm bij lichtinval slecht leesbaar. Met de rode displex de rest van de laag verwijderd, met de gele nabewerkt. Weer helemaal top!

Beoordeling: 9.9 van maximaal 10.

25 april 2016 by

prima

Displex Touch Blister

Het werkt perfect en ik heb de bestelling al een dag later ontvangen.

02 april 2014 by

super spul

Displex Touch Blister

Wat is dit super spul mijn scherm van mijn auto zat vol met krassen waarvan ik dacht dat het nooit weg te krijgen was geloof of het of niet hij is net nieuw perfecte service en snelle levering bedankt displex

17 maart 2014 by

troep

Displex Touch Blister

- Wat vindt u van het artikel, De service was super binne 24uur in huis Maar eenmaal geprobeerd precies zoals in de habdleiding werkt het voor geen meter ! Zelfs niet de hele lichte krasjes Ik merk 0,0 verschil Zonde van je geld

17 juni 2013 by

Recensies over Displex Touch Blister

Displex Touch Screen Sealer reinigt en verzorgt, reduceert fijne krassen en voorkomt opbouw van vuil en stof. Voor alle touchscreens.

Displex Touch Blister

geen enkele verandering

Displex Touch Blister

het spul werkt niet ziet er nog net zo uit als voor het geruik. krassjes niet weg geen enkele

13 februari 2013 by

Goed om mee te reinigen maar doet niks voor krassen !

Displex Touch Blister

Super service, directe levering met betaling achteraf. Een dag later had ik de Displex Touch in m'n brievenbus. Het reinigt erg goed, en het scherm is daarna superdesuper glad. Alleen, helaas, de krassen blijven ... ook de kleinste. Nou ja, een nieuw scherm kost 150 euro, en dit was het proberen waard.

17 september 2012 by