Recensies Blu-ray Lens Cleaner

Recensies over Blu-ray Lens Cleaner

Blu-ray Lens Cleaner. Ontworpen voor het gevoelige Blu-ray (en HD DVD) systeem. Twaalf extra fijne borsteltjes voor een veilig en optimaal resultaat.

Blu-ray Lens Cleaner

Het heeft niet geholpen

Blu-ray Lens Cleaner

Het heeft niet geholpen helaas

Beoordeling: 6.0 van maximaal 10.

14 oktober 2017 by

Blue ray speler schoongemaakt

Blu-ray Lens Cleaner

echte aanrader doet waarvoor wij het hebben gekocht

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

25 september 2017 by

Bluray lens schoon maken

Blu-ray Lens Cleaner

Waar het voor is wordt goed uitgevoerd.

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

22 augustus 2016 by

Blu-ray Lens Cleaner

prima levering. volgende dag in huis.Kan zelfs 2 weken later betalen,maar direct na binnenkomst van produkt betaald.prima service

15 oktober 2014 by

Recensies over Blu-ray Lens Cleaner

Blu-ray Lens Cleaner. Ontworpen voor het gevoelige Blu-ray (en HD DVD) systeem. Twaalf extra fijne borsteltjes voor een veilig en optimaal resultaat.

Blu-ray Lens Cleaner

Blu-ray Lens Cleaner

de cleaner ziet er goed uit maar ik kon hem niet uit testen omdat het drijfwerk stuk is van de surround speler hij wordt nu gemaakt we zullen hem over een half jaar wel gebruiken

15 oktober 2014 by

Blu-ray Lens Cleaner

CD gebruikt, maar geen resultaat voor het probleem. Service is goed.

01 september 2013 by

Blu-ray Lens Cleaner

Perfecte levering binnen 1 dag ! , helaas werkt product bij mij niet .. dvd start gewoon op en kan ook taalkeuze kiezen maar bij "lens cleaner" alleen maar horten en storen waarna dvd automatisch stopt. De andere scenes zijn wel gewoon afspeelbaar maar daar had ik hem niet voor gekocht ;-) .... jammer maar helaas

29 februari 2012 by

Blu-ray Lens Cleaner

Via google ben ik terecht gekomen op www.noscratch.nl. Het bestelde artikel lag de volgende dag al in de brievenbus. Ik heb de cleaner met goed resultaat gebruikt, want de blu ray-speler functioneert weer als vanouds. Ga zo door!

18 augustus 2011 by

Recensies over Blu-ray Lens Cleaner

Blu-ray Lens Cleaner. Ontworpen voor het gevoelige Blu-ray (en HD DVD) systeem. Twaalf extra fijne borsteltjes voor een veilig en optimaal resultaat.

Blu-ray Lens Cleaner

Blu-ray Lens Cleaner

Hierbij wil ik het diegene afraden die een blu-ray lenscleaner willen gebruiken om de lens van hun PS3 te reinigen. Bij mij heeft het er namelijk toe geleid dat hij geen disks meer kon lezen.

31 juli 2011 by

Blu-ray Lens Cleaner

De site is makkelijk toegankelijk en na het invullen van de gegevens en product verbaasde het mij dat er nu eens niet direct betaald hoefde te worden maar pas bij levering. Uiteraard heb ik na ontvangst direct het bedrag overgemaakt want als de service goed is moet je zelf ook daar naar handelen. Kortom, uitstekende manier van service. De reinigingsdisc werkt ook goed. Echter bleek mijn blu-ray speler een andere storing te hebben dan een vuile lens (wat ik mij overigens niet kan voorstellen voor een speler die weinig gebruikt is en pas 2 jaar oud ) maar goed, de reiniger werkt goed.

12 maart 2011 by