Recensies CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Recensies over CD Lens Cleaner with Fluid HQ

CD lensreiniger met speciale vloeistof voor het reinigen van de lens van de CD speler. Kan ook in ingebouwde systemen worden gebruikt, zoals in de auto.

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

snelle levering

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

snelle levering en het artikel werkt prima!

Beoordeling: 10.0 van maximaal 10.

19 september 2017 by

prima bedrijf

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Uitstekend bedrijf en prima prijs kwaliteit verhouding.

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

29 augustus 2016 by

Ben zeer te spreken over de service en de snelheid

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Ben zeer te spreken over de service en de snelheid waarmee ik antwoord kreeg op mijn mailtjes, en de snelheid waarmee ik het product ontving. Over het product zelf kan ik nog niets zeggen, want ik moet het nog uitproberen. Maar ik heb het product gekocht met jullie kanttekening dat het mogelijk niet werkt. Dat zien we dan wel weer.

Beoordeling: 8.0 van maximaal 10.

16 februari 2016 by

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Perfecte oplossing voor het reinigen van Cd's. na gebruik geen haperingen meer

07 mei 2015 by

Recensies over CD Lens Cleaner with Fluid HQ

CD lensreiniger met speciale vloeistof voor het reinigen van de lens van de CD speler. Kan ook in ingebouwde systemen worden gebruikt, zoals in de auto.

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Ik heb de lenscleaner 1x gebruikt en ongelooflijk, maar mijn harman pakt weer alle cd's die hij eerder telkens eruitgooide!

16 december 2014 by

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

goed product! werkt prima en zeer makkelijk te vinden en te bestellen via deze website!

06 november 2014 by

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Gemakkelijk te bestellen. Heel snel binnengekregen en het schoonmaken werkt eenvoudig en heel goed.

02 november 2014 by

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Prima gelukte reiniging van de laserlens. Alle CD's worden weer keurig afgespeeld.

25 februari 2014 by

Recensies over CD Lens Cleaner with Fluid HQ

CD lensreiniger met speciale vloeistof voor het reinigen van de lens van de CD speler. Kan ook in ingebouwde systemen worden gebruikt, zoals in de auto.

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

Mijn autoradio kon plotseling geen CD's meer lezen, de CD was vies volgens de foutcode. Dus niet, de lens van de CD speler was vies. En boven verwachting heeft deze schoonmaak CD dit weer schoon gekregen. Waarschijnlijk moet ik deze schoonmaakactie wel af en toe herhalen, maar ben heel blij dat ik weer CD's kan afluisteren in de auto.

21 februari 2014 by

CD Lens Cleaner with Fluid HQ

na gebruik van de schoonmaak CD werkt alles weer perfect .

23 januari 2014 by