Recensies CD Lens Cleaner HQ

Recensies over CD Lens Cleaner HQ

Reinigt de lens van uw CD speler voor een optimale geluidsbelevenis. Schoonmaak CD die ook gebruikt kan worden in de auto en navigatie-systemen.

CD Lens Cleaner  HQ

Lens cleaner

CD Lens Cleaner HQ

Na wat tobben de lens cleaner besteld,na gebruik was het tobben verleden tijd en kunnen we weer van onze speler genieten.

Beoordeling: 7.0 van maximaal 10.

28 januari 2017 by

Handige lens cleaner

CD Lens Cleaner HQ

Cd lenscleaner is perfect voor t inwendig reinigen vd lens waar je anders niet bij kan.

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

11 januari 2017 by

Cd lens cleaner

CD Lens Cleaner HQ

Onlangs aangeschaft en gebruikt. Voorheen storing bij bepaalde nummers. Nu is het probleem opgelost. Echt een top product.

Beoordeling: 9.0 van maximaal 10.

11 januari 2017 by

CD Lens Cleaner HQ

CD Lens Cleaner HQ

Werkt perfect en snelle levering, we gaan zeker weer bestellen als we wat nodig hebben.

Beoordeling: 9.9 van maximaal 10.

31 augustus 2016 by

Recensies over CD Lens Cleaner HQ

Reinigt de lens van uw CD speler voor een optimale geluidsbelevenis. Schoonmaak CD die ook gebruikt kan worden in de auto en navigatie-systemen.

CD Lens Cleaner  HQ

!!

CD Lens Cleaner HQ

Verzending had zeker sneller gekunnen, 2 weken moeten wachten op deze cd cleaner!!!!!

Beoordeling: 7.0 van maximaal 10.

27 augustus 2016 by

CD Lens Cleaner HQ

Mijn CD speler gaf steeds ERR1 aan. Ik was al op zoek naar een nieuwe toen ik een opmerking zag staan in een forum. Het ging over de aangekochte Cleaner. Nadat ik de CD heb ontvangen heb ik hem meerdere malen in de cd-speler gedaan totdat deze hem accepteerde (nog steeds ERR1). Ineens werd de cd geaccepteerd en nadat ik de instructie had uitgevoerd accepteerde de cd-speler alle cd's weer. Dit scheelde dus heel veel geld!! Heel blij mee. Zeker een aanrader

28 september 2015 by

CD Lens Cleaner HQ

De eerste keer dat ik besteld heb bij deze webshop! Helaas kreeg ik het product niet, maar dit lag niet aan Noscratch... Waarschijnlijk ergens bij de post blijven hangen. Vervolgens kostenloos een nieuw product opgestuurd gekregen, welke ik wel binnen 2 dagen in huis had! Helemaal fijn is dat ik nu ook weer cdtjes in mn auto kan draaien! Aanrader!

23 april 2015 by

CD Lens Cleaner HQ

Ik had al een zelfde cd gekocht bij de mediamarkt maar las achteraf dat het niet voor ingebouwde systemen was vandaar dat ik deze nu gekocht had.De instructie cd is 100 procent gelijk dus zelfde merk.Bij deze zat ook lenscleaner spray en cd met twee borsteltjes ipv 1. Ook met lenscleaner gebruikt op beide cd's geen resultaat. Leest geen mp3 meer alleen originele cd bestanden

03 november 2014 by

Recensies over CD Lens Cleaner HQ

Reinigt de lens van uw CD speler voor een optimale geluidsbelevenis. Schoonmaak CD die ook gebruikt kan worden in de auto en navigatie-systemen.

CD Lens Cleaner  HQ

CD Lens Cleaner HQ

Heb een ingebouwd 'professional' navigatiesysteem in mijn BMW. Systeem werkte niet of nauwelijks meer. Na reiniging werkt het weer helemaal perfect. Ben dus zeer tevreden!

24 oktober 2014 by

CD Lens Cleaner HQ

Helaas heeft de CD Lens Cleaner HQ niet de oplossing gebracht die ik hoopte, het navigatiesysteem werkt nog steeds niet.

09 juni 2014 by